GINOP-1.2.8-20-2020-03780

A Kedvezményezett neve:  DOR-RICH Kft.
A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-03780
A projekt címe: „A vállalkozás technológiai megújítása eszközbeszerzéssel”
Szerződött támogatási összeg: 11.401.750.- Ft.
Támogatás mértéke: 70 %
A projekt kezdete: 2020.december 02.
A projekt befejezése: 2021. április 30.

A projekt tartalmának bemutatása:

A fejlesztés célja:
Projekt célja: A növekedési stratégia megvalósítását gátló szűk keresztmetszetek megszüntetése, új kapacitások létrehozása- a magasabb feldolgozottságú, magasabb hozzáadott értéket képviselő fatermékek gyártásának bővítése, és ez által a versenyképességünk növelése – a vevői igények minél magasabb színvonalon és hatékonyan történő kielégítése céljából.
A projektünk egyidejűleg irányul a termelési és szolgáltatási tevékenységünk korszerűsítésére.
A technológiai korszerűsítés részeként új eszközöket szereztünk be a fa magasabb szintű feldolgozásához és az anyagmozgatáshoz. A támogatás segítségével beszereztünk: 1 db 3,5 tonna teherbírású targoncát, 1 db faaprítógépet; 1 db vastagoló gyalugép; 1 db kéziemelő-beépített mérleggel.
Információs technológia-fejlesztés keretében hardvereszközöket szereztünk be: 4 db ASUS All-in-One számítógépet és 2 db notebookot.
A fejlesztések hatására mind a kereskedelmi, mind a szolgáltatási tevékenységünket sikerül még hatékonyabbá tenni. A megvalósított projekt lehetőséget ad magasabb feldolgozottsági színvonalú termékek …
Lehetővé vált ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítése, a vevőink kiszolgálásának magasabb színvonalon történő megvalósítása, A Projekt lehetőséget ad a kapacitásaink egyensúlyának megteremtésére, bővítésére, illetve lehetővé teszi magasabb feldolgozottsági szintű termékek gyártását, bővítést tesz lehetővé kínálatunkban. Ennek hatása nő az árbevételünk, a tevékenységünk hozzáadott értéke, összességében: a versenyképességünk.